Matkailuyrityksille on käynnissä kysely Pukkilassa, Myrskylässä ja Lapinjärvellä

Pukkilassa, Myrskylässä ja Lapinjärvellä on käynnissä matkailukysely yrityksille matkailun kehittämiseksi. Matkailupalvelu on myös kesäteatteri. Kuvituskuva Pukkilan kesäteatterista näytelmästä Kirkkoväärtin kolmas kortti kesältä 2018. arkisto/Tanja Kuisma

Pukkilan, Myrskylän ja Lapinjärven kuntien alueella on käynnissä kuntien, Silmu ry:n ja ProAgria Etelä-Suomen kysely, jossa kartoitetaan matkailun kehittämistarpeita alueilla.

Kysely on tarkoitettu matkailuyrityksille, matkailuun liittyvien palvelujen tuottajille ja muille yhteismarkkinoinnin kannalta merkittäville toimijoille. Vastausaikaa on 21.4. asti. Linkki kyselyyn löytyy kunnan nettisivuilta.

Tavoite on lisätä pienkuntien tunnettuutta matkailijoiden parissa. Askolassa kysely tehtiin jo viime vuonna.

Vastauksista muodostetaan kokonaiskuva matkailusta matkailumarkkinoinnin kehittämiseksi kuntien yhteistyönä ja yrityskohtaista kiinnostusta.

Menneen vuoden haasteellisuudesta huolimatta kotimaan matkailu on aktiivista myös ensi kesänä ja palvelukysyntä vahvistuu tulevina vuosina.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut