Rinnekodin toimintakeskuksessa Porvoossa todettu koronavirustartunta – useita altistuneita määrätään karanteeniin

Koronavirustartunta todettiin Porvoossa tällä kertaa Rinnekodin toimintakeskuksessa. Kuvituskuva Mirja Hussain

Rinnekodin toimintakeskus Tarmolassa Porvoossa todettiin koronavirustartunta torstaina. Terveydenhuoltoviranomaiset ovat määränneet tartunnan saaneen eristykseen.

Toimintakeskuksen henkilöstöstä ja asiakkaista 11 on altistunut koronavirustartunnalle. Kaikki altistuneet määrätään kotikaranteeniin, Porvoon kaupunki kertoo tiedotteessaan.

Tartunta ja altistumiset liittyvät Kuntayhtymä Etevan ryhmäkoti Päivänsäteessä tiistaina 6. huhtikuuta todettuihin koronavirustartuntoihin. Päivänsäteessä todettiin koronatartunta kolmella henkilökuntaan kuuluvalla sekä yhdellä asiakkaan omaisella. Päivänsäteen asiakkaat ja lähes koko henkilökunta, lähes 20 henkilöä, altistui tartunnalle ja heidät määrättiin karanteeniin.

Toimintakeskus Tarmola tarjoaa päiväaikaista toimintaa kehitysvammaisille henkilöille. Karanteenin aikana toimintakeskus tarjoaa toimintaa supistetusti. Asiakkaita informoidaan asiasta erikseen.

Altistuneiden asiakkaiden omaisia on informoitu asiasta, ja terveydenhuoltoviranomaiset ovat altistuneisiin yhteydessä torstaina 8. huhtikuuta.

– Muistutan edelleen kaikkia siitä, että lievissäkin koronaan viittaavissa oireissa täytyy jäädä kotiin matalalla kynnyksellä ja hakeutua koronatestiin, kaupungin sosiaali- ja terveysjohtaja Ann-Sofie Silvennoinen toteaa tiedotteessa.

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut