Näköislehdessä tänään: "Se on mielestäni miehen mitta, että uskaltaa puhua asioista suoraan" – Taavi Vartiainen ei piilottele kaksisuuntaista mielialahäiriötään

Hyvinvointi: Jääkiekkoilija Taavi Vartiaiselle kaksisuuntainen mielialahäiriö on ominaisuus, jota hän on päättänyt itse hallita. Kaukalon kovanaaman takaa löytyy herkkä ja utelias ihminen.

– Se on mielestäni miehen mitta, että uskaltaa puhua asioista suoraan, hän sanoo.

Viihde: Traumojen keskellä kamppailevan etsivän rooli osui Kate Winsletin sieluun. Hän näyttelee pääosaa pian alkavassa minisarjassa Mare of Easttownissa, joka vie keskelle pikkukaupungin vaiettuja salaisuuksia.

Uutiset: Farmasiaa opiskeleva Kimberly Diei, 27, sai lähtöpassit yliopistostaan somejulkaisuidensa vuoksi. Diein kirjoittamat härskit rap-riimit olivat hänen mukaansa kunnianosoitus räppäri Cardi B:lle. Yliopisto pyörsi erottamispäätöksen, kun Diei palkkasi juristin. Asia on kuitenkin menossa oikeuteen, joka joutuu Yhdysvalloissa yhä useammin ottamaan kantaa ilmaisunvapauden rajoihin. Julkaisemme The New York Timesin artikkelin kokonaisuudessaan.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut