Peipon koulussa todettiin toinenkin koronavirustartunta

13 altistunutta asetettiin karanteeniin. Kuvituskuva. Anton Soinne

Peipon koulussa on todettu keskiviikkona uusi koronavirustartunta. Kaupunki tiedotti eilen tiistaina Peipon koulussa todetusta koronavirustartunnasta, jolloin karanteeniin laitettiin 17 altistunutta ( Uusimaa 13.4.)

Nyt altistuneita on 13 ja heidät on asetettu karanteeniin. Tartunnan saanut on kotihoidossa, ja hänet on määrätty eristykseen.

Rehtori on tiedottanut asiasta altistuneille ja heidän huoltajilleen. Terveydenhuoltoviranomaiset ottavat yhteyttä henkilökohtaisesti viimeistään perjantaina 16. huhtikuuta. Jos yhteydenottoa ei ole tullut, kontaktia tartunnan saaneeseen ei ole ollut.

Lue myös: 17 altistui koronatartunnalle Peipon koulussa

Koulutoiminta jatkuu muilta osin normaalisti lukujärjestyksen mukaisesti noudattaen aikaisemmin annettuja turva- ja hygieniaohjeita. Koulun tiloissa tehdään tehostettu siivous.

Altistuneiden henkilöiden perheenjäseniä ei määrätä karanteeniin, koska he eivät ole olleet tekemisissä tartunnan saaneen kanssa. Karanteeniin määrättyjen sisarukset voivat mennä kouluun ja päiväkotiin.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut