"Kova luotto, että kesällä soitamme yleisön edessä" – Porvoolaismuusikko Tero Vesterisen yhtye juhlii seitsemättä levyään tänä iltana striimikeikalla

Vesterinen Yhtyeineen julkaisee perjantaina 16.4. seitsemännen studioalbuminsa Meissä asuu elämä. Sara Lehtomaa, Pressikuva

Samu Karvala

Vesterinen Yhtyeineen julkaisee perjantaina uuden albuminsa Meissä asuu elämä.

Porvoossa asuva bändin keulamies Tero Vesterinen pitää levynjulkaisua työvoittona.

– Tuntuu tosi hyvältä, kun haasteita on alalla riittänyt.

Levynjulkaisua juhlitaan jo tänään torstaina striimikeikalla, jonne oli torstaiaamupäivänä lippunsa lunastanut ainakin kaksi tuhatta katsojaa.

– Tavastialle eivät millään kaikki mahtuisi, Vesterinen naurahtaa.

Yhtyeen levynjulkaisukiertueen touko–kesäkuisten areenakeikkojen yllä on vielä epävarmuutta. Bändi uskoo kuitenkin, että tulossa on kesä, kaljat ja festarit.

Tavastialle eivät millään kaikki mahtuisi.

– Kova luotto on siihen, että kesällä soitamme yleisön edessä. Tautitilanne on parantunut ja hallituskin on jo antanut signaaleja rajoitusten purkamisesta, Vesterinen arvioi.

Jos konsertteja joudutaan siirtämään, niin uusia päiviä etsitään joka tapauksessa tältä kesältä.

– Yhtyeemme pystyy myös innovatiivisiin ratkaisuihin.

Meissä asuu elämä on bändin seitsemäs studiolevy, jolta on julkaistu singleinä Rodeo ja Kolme hyvää vinkkiä.

Vesterinen Yhtyeineen arvioi tehneensä mahdollisimman hyvän ja laadukkaan pop-levyn. Yhtye on vuosien saatossa löytänyt omaleimaisen soundin, joka ammentaa välillä ruotsalaisen positiivisuuden boolimaljoista, välillä slaavilaisesta synkkyydestä.

Livebändinä peräti kymmenhenkinen kokoonpano on saanut paljon kiitosta. Myös Tero Vesterinen on kehittynyt vokalistina vuosien saatossa. Yhtye katsoo tulevaisuuteen luottavaisesti:

– Koronasta huolimatta hyviä juttuja tapahtuu edelleen.

Vesterinen Yhtye ineen juhlii Meissä asuu elämä - albumin julkaisua live striimikeikalla tänään torstaina 15.4. klo 19.00 alkaen. Lippuja keikalle voi ostaa t ästä . Konsertti on katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena 22.4. saakka. Yhtye soittaa kappaleita uudelta albumilta ja lisäksi suurimpia hitt ejään.

Tieto

Vesterinen Yhtyeineen

Kokoonpano: Tero Vesterinen, laulu, Mikko Enqvist, kitara, Petri Kivimäki, kitara, Teemu Jokinen, rummut, Jepa Lambert, taustalaulu, Heini Ikonen, taustalaulu, Leo Kylätasku, puhaltimet, Markus Piha, basso, Iikka Kotaja, koskettimet, Janne Riionheimo, koskettimet

Aiemmat studioalbumit: Jönköping (2009), Erikoismiehen jäähyväiset (2011), Tiedän miltä tuntuu (2012), Onnellinen mies (2015), Kirottu yksinäisyys (2016), Faaraoiden aika (2019).

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut