Nosturiauto veti piuhat alas mukanaan ja jatkoi vain matkaansa Askolassa – Paikalle sattunut sivullinen reagoi nokkelasti

Pelastuslaitos kävi sitomassa kaatumassa olleen tolpan kiinni toiseen niin, että se pysyy väliaikaisesti pystyssä. Marko Enberg

Anniina Virtanen

Itä-Uudenmaan pelastuslaitos sai tänään kello 12 jälkeen hälytyksen Askolasta, jossa Monninkylän Salen lähettyvillä Meijeritiellä sattui erikoinen tieliikenneonnettomuus.

Nosturiauton puomi oli Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen mukaan jäänyt liian korkealle, ja kun kuljettaja lähti ajamaan ajoneuvollaan, puomi veti puhelinlinjat ylhäältä alas tielle. Tolppa katkesi ja oli vinossa kaatumassa tien päälle, kun pelastuslaitos saapui paikalle.

– Vedettiin se pystympään ja sidottiin kiinni, niin että pysyy pystyssä siihen asti, kun puhelinyhtiö tulee korjaamaan, paikalla ollut paloesimies Jari Laine kertoo.

Rikki mennyt kaapeli odottaa korjausta. Marko Enberg

Kuljettajalle koituu tapahtuneesta vahingonkorvauksia. Laine kiittelee, että joku silminnäkijöistä oli ottanut ajoneuvon rekisterinumeron ylös.

– Hän oli vain jatkanut matkaansa. Voisi kuvitella, että poliiseja kiinnostaa, vielä eivät ole ottaneet minuun yhteyttä, Laine kertoo.

Laine ei osannut arvioida vahingonkorvauksien määrää, mutta sanoi, ettei tapaus aivan pikkujuttu ole.

– Sen verran paksu kaapeli oli, että ne näyttivät kuuluvan puhelin- tai nettiyhteysliikenteelle, Laine sanoo.

Hän arvelee, että monella voi olla nyt häiriötä yhteyksissä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut