Näköislehdessä tänään | Muusikko Jouni Hynynen vaikuttui levy-yhtiön Juice-vertauksesta, Pertti Urrila pestasi etsijän selvittämään itänaapuriin kadonneen enon tapausta

Henkilö: Muusikko Jouni Hynynen ei seuraa striimauslukuja, mutta vaikuttui, kun kävi viime vuonna levy-yhtiössä hieromassa uutta sopimusta.

– Universalin pomo oli, että totta kai jatketaan yhteistyötä, teitä kuunnellaan enemmän kuin Juicea. Se oli miulle semmoinen ”wow”, koska oon aika kova Juice-fani.

Historia: Pertti Urrilan suvussa on aina mietitty, miten kävi hänen enolleen, Neuvostoliittoon 30-luvulla loikanneelle Paavali Siilille. Lopulta Urrila pestasi helsinkiläisen Timo Laakson selvittämään totuuden, ja se poikkesi suvun arveluista. Vastaavia tarinoita on monissa suvuissa.

Terveys: Viime elokuun 20. päivä piti olla Muuramen kunnanjohtajalle Ari Ranta-aholle tavallinen työpäivä. Herättyään hänellä oli kuitenkin outo olo. Aamupuurosta putosi osa takaisin lautaselle, autoa ajaessa kytkimen painaminen ei tahtonut onnistua. Ilmeni, että Ranta-aho oli saanut yöllä aivoinfarktin. Nyt hän valmistautuu jo palaamaan töihin.

Matka: AthletiQ Finlandin yrittäjäpariskunta Kimmo ja Henna Kyttälä järjestivät “pelastuslentoja” suomalaisille vuosi sitten. Nyt he odottavat rajoitusten loppua varsin rauhallisin mielin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut