Careerialle taas menestystä Sakustars-kilpailussa

Kuvituskuva. Samu Karvala

Careerian opiskelijat menestyivät tälläkin kertaa jokavuotisessa Sakustars-kilpailussa. Careerian kilpailujoukkue sai yhteensä neljä mitalisijaa ja seitsemän kunniamainintaa.

Sakustars on vuosittain kaikille ammattiin opiskeleville järjestettävä kulttuurikilpailu, jossa voi esiintyä, testata taitojaan, seurata muiden esityksiä ja saada tuomareilta palautetta omasta esiintymisestään tai heittäytyä yhdessäolon ja yhdessä tekemisen tunnelmaan.

Tämän kevään kilpailu järjestettiin 20.–22. huhtikuuta virtuaalisesti, ja siihen osallistuttiin joko esitystallenteilla tai etänä omasta oppilaitoksesta.

Careerialla oli kilpailussa mukana kattava joukkue osaajia. Tilda Boman pokkasi ykkössijan lausunnassa ja sijoittui kolmanneksi näytelmissä. Malena Lindlöf-Mulli sijoittui lausunnassa kolmanneksi, samoin lauluryhmien sarjassa yhdessä Leena Simolan kanssa. Lindlöf-Mulli ja Simola saivat myös kunniamaininnan bändisolistien sarjassa, Lisäksi Lindlöf-Mulli sai kunniamaininnan näytelmissä.

Careerian opiskelijoista Roosa Rytkö sai kunniamaininnan karaokessa, Ingrid Jalas yksintanssissa sekä Emelie Östergård ja Aila Ryyti lausunnassa.

Ennakkosarjassa kunniamaininnan saivat Taavi Paananen tietokonegrafiikasta ja Miritza Lepistö valokuvistaan.

Katso Tilda Bomanin lausuntaesitys klikkaamalla tästä ja Malena Lindlöf-Mullin ja Leena Simolan lauluesitys klikkaamalla tästä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut