Vuoden parhaana palkittu Coffee House löytyy Porvoosta

Taidetehtaan kiinteistössä toimiva Coffee House Porvoo aukeaa jälleen maanantaina koronasulun jälkeen. Jyrki Hämäläinen

Osuuskauppa Varuboden-Oslan Coffee House Porvoossa palkittiin S-ryhmän vuoden 2020 parhaana Coffee House -kahvilana S-ravintoloiden jokavuotisessa gaalassa.

Coffee House Porvoo on tarjonnut jo pitkään ketjun parhaita asiakaskokemuksia ja onnistui tässä myös vaikeana koronavuonna 2020, jolloin asiakastyytyväisyyden merkitys korostui.

– Koko tiimimme on tästä kunniasta erittäin otettuja ja iloisia. Olemme ahertaneet määrätietoisesti tavoitteidemme eteen ja haastaneet toisiamme olemaan parempia, ravintolapäällikkö Maria Lönnqvist kertoo.

– Hyvällä yhteistyöllä ja sitoutumisella olemme päässeet maaliin vaikeana vuonna 2020, ja palkinto kuuluukin koko tiimille. Meille asiakkaan ensiluokkainen kohtaaminen ja viihtyminen parissamme on toimintamme ydin, johon koko henkilökuntamme on sitoutunut.

S-ryhmän mukaan ravintoloista ja kahviloista haetaan hyvän syötävän ja juotavan lisäksi elämyksellisyyttä, jolloin jokainen asiakaskohtaaminen on merkityksellinen.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut