Careeriakin siirtymässä lähiopetukseen – Porvoossa perjantaina kolme uutta tartuntaa

Nyt kun rajoituksia aletaan höllätä, on tärkeää pitää kiinni hygieniaohjeistuksista ja turvaväleistä. Kuvituskuva. Laura Heino

Itäisen Uudenmaan suurin ammatillinen kouluttaja Careeria siirtyy lähiopetukseen viimeistään 3. toukokuuta. Toimitusjohtaja Pasi Kankareen mukaan ensi viikolla rajoituksia puretaan jo osittain.

– Koulutuspäälliköt voivat päättää ryhmistä, jotka voivat tulla opetukseen, koska joillakin valmistuminen saattaa olla kiinni lähiopetuksesta ja näyttöjen antamisesta. Myös erityistä tukea tarvitsevia otetaan lähiopetukseen, Kankare kertoi.

Porvoon sosiaali- ja terveysjohtaja Ann-Sofie Silvennoisen mukaan kaupungissa todettiin perjantaina kolme uutta tautitapausta. Näin ollen viikon saldo on tällä hetkellä kuusi koronatartuntaa.

– Luku on viimeksi ollut näin alhaalla helmikuussa, joten tilanne näyttää paremmalta. Toivottavasti viikonloppu ja ensi viikko jatkuvat samaan tapaan, Silvennoinen kommentoi.

Lue lisää: Vuorottelu päättyy maanantaina – Porvoon yläkoulut ja lukiot kokonaan lähiopetukseen

Lue lisää: Sisätiloihin pääsee pian taas liikkumaan ja leikkimään –  liikunnan ja virkistyksen sulku päättyy ensi viikolla

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut