Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nybyntien liikenne vaikeutuu – Kulloon yritysalueen kunnallistekniikan rakentaminen alkaa

Nybyntie joudutaan sulkemaan paikoin Kulloon yritysalueen kunnallistekniikan rakentamisen vuoksi. Suljetun työalueen läpi ei ole mahdollista kulkea, vaan kulkuyhteys kiinteistöille järjestetään joko Nybyntien eteläisestä tai pohjoisesta liittymästä.

Ensimmäinen sulku alkaa maanantaina 10. toukokuuta kello 6. Töiden etenemisestä, aikataulujen päivityksestä ja liikennejärjestelyistä tiedotetaan alueen toimijoita viikoittain.

– Työt käynnistyvät valitettavasti samanaikaisesti Nesteen suurseisokin kanssa. Nybyntien rakennustöitä ei kuitenkaan voida aloittaa vasta suurseisokin päättymisen jälkeen, koska kunnallistekniikan rakentaminen on rakennushankkeemme toteutuksen ja etenemisen keskiössä. Tekniikan rakentaminen aloitetaan aina työteknisistä ja laadullisista syistä alueen matalimmasta kohtaa, joka alueella on Nybyntien ja Metsäpirtintien risteyksessä, perustelee Porvoon kaupungin katurakennuspäällikkö Matias Pietilä.

Alueen liikenneturvallisuuteen kiinnitetään rakennustöiden aikana erityistä huomioita erilaisin järjestelyin.

– Nybyntien katkaiseminen mahdollistaa kunnallistekniikan saneeraamisen nopean ja turvallisen läpiviennin. Kun rajaamme yleisen liikenteen urakka-alueelta, varmistamme niin työntekijöiden kuin alueen toimijoiden turvallisen ja sujuvan työskentelyn ja liikennöinnin, Pietilä kertoo.

Nybyn pienteollisuusalueen ympäristössä tehtävät työt on tarkoitus saada valmiiksi vuoden 2022 lopulla.