Myrskylässä voi lainata kirjastosta polkupyörän ja kypärän kirjastokortilla kolmeksi päiväksi

Myrskylän kirjasto laajensi valikoimaansa. Kuvituskuva. Jussi Lopperi

Myrskylän kirjastosta voi lainata polkupyörän ja kypärän, joka tulee lainauksen mukana. Polkupyörät ovat lainattavissa toukokuun alusta syyskuun loppuun. Pyörä lainataan kirjastokortilla ja palautetaan kirjastoon ennen sen sulkeutumista. Laina-aika on kolme päivää. Pyörää ei voi varata.

Pyörän lainaajan on oltava 15 vuotta täyttänyt tai mukana on oltava huoltaja, jonka kirjastokortilla lainaus silloin tapahtuu.

Kunta on hankkinut lainattaviksi kolme polkupyörää kypärineen.

Lainausehtoihin kuuluu, ettei pyörää avaimineen saa luovuttaa muille, eikä jättää lukitsematta minnekään. Pyöräilijälle tapahtuvat mahdolliset vauriot ja muut vahingonteot ovat lainaajan vastuulla. Hän on velvollinen korvaamaan pyörälle laina-akana sattuneet vahingot ja pyörästä laina-aikana kadonneet osat. Normaalista käytöstä johtunutta vahinkoa, kuten kumin puhkeamista, ei tarvitse korvata.

Lainaaja huolehtii itse pyöränkumien pumppaamisesta, ja tarvittavasta satulan nostamisesta tai laskemisesta. Kirjastossa on pumppu.

Polkupyörän korvaushinta on 240 euroa, jos pyörä rikkoutuu korjauskelvottomaksi tai varastetaan tai katoaa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut