Koronarokotukset perusterveille 45–49-vuotiaille alkavat Porvoossa

Kuvituskuva. Päivi Kallo

Koronarokotuksia annetaan perjantaista 7. toukokuuta alkaen Porvoossa myös perusterveille vuosina 1972–1976 syntyneille eli 45–49-vuotiaille.

Rokotusten ajanvaraus avataan keskiviikkona 5. toukokuuta kello 10. Noin sata rokotusaikaa on tarjolla jo perjantaille 7. toukokuuta, ja myös maanantain rokotusajat ovat varattavissa. Lisää aikoja avataan jatkuvasti.

Rokotuksia annetaan myös helatorstaina ja iltaisin. Rokotteena on Pfizer Biontech.

Rokotusaikoja on koko ajan tarjolla myös aikaisemmin aloitetulle ikä- ja riskiryhmille.

Ajanvaraus tehdään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa koronarokotusaika.fi. Ajanvaraukseen tunnistaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jos vapaita rokotusaikoja ei näy, täytyy palveluun palata uudelleen myöhemmin.

Jos sähköinen ajanvaraus ei ole mahdollinen, rokotusajan saa myös puhelimitse. Ajanvarausnumero on 040 145 5000. Puhelimessa on takaisinsoittopalvelu. Soita vain kerran ja odota takaisinsoittoa.

Porvoossa koronarokotukset annetaan Taidetehtaalla, Läntinen Aleksanterinkatu 1, sisäänkäynti sisäpihan puolelta Aleksanterinaukiolta.

Rokotuspäivinä saa pysäköidä ilmaiseksi kaksi tuntia pysäköintikiekolla Taidetehtaan pysäköintialueilla ja parkkihallissa sekä kaupungin pysäköintiruuduissa Kokonniementiellä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut