Ilmianna ehdokkaasi! Porvoon vanhempainyhdistykset etsivät kouluyhteisöistä vuoden yhteistyötekijää

Porvoon vanhempainyhdistykset ry haluaa palkita kouluyhteisön vuoden yhteistyöntekijän.

– Poikkeukselliset ajat ovat korostaneet sitä, miten tärkeää on kodin ja koulun toimiva yhteistyö lasten ja nuorten hyväksi. Etsimmekin nyt porvoolaisista kouluista henkilöä, joka on omaksunut yhteistyöntekijän roolin ja ollut valmis vaikeinakin aikoina toimimaan ratkaisuja etsien ja yhteistä ymmärrystä lisäten, kertoo puheenjohtaja Marika Salomaa.

Porvoon vanhempainyhdistykset ry pyytää vinkkaamaan omasta tai tutusta porvoolaisesta koulusta opettajaa tai koulunkäynninohjaajaa, oppilashuoltoa, ruoka- tai tilapalveluiden toimijaa tai vaikkapa rehtoria, joka on onnistunut hyvin kodin ja koulun yhteistyössä.

Ehdotusten pohjalta palkitaan vuoden yhteistyöntekijä 150 euron lahjakortilla vanhan Porvoon liikkeisiin. Koska hyvällä on tapana kiertää, huomioidaan myös ehdotuksen tekijä.

Kaikkia Porvoon kouluja edustava vanhempainyhdistys haluaa toimia sen eteen, että jokaisella lapsella ja nuorella olisi koulussa turvallinen ja hyvä olla. Siksi yhdistyksen tämän vuoden painotus on yhteisöllisyyden vahvistaminen, kaveritaitojen huomioiminen ja kiusaamisen vastainen työ.

– Vuoden yhteistyöntekijän palkitseminen on osa yhteisöllisyyden teemavuottamme. Tarkoituksena on havahduttaa miettimään meistä jokaisen vastuuta ja myös mahdollisuutta vaikuttaa ja tukea, Salomaa kertoo.

Tee ehdotus hyvin perustein 19. toukokuuta mennessä porvoonvanhemmat@gmail.com. Mainitse viestissäsi ehdotettavan henkilön nimi ja koulu, perusteet sekä ehdottaja.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut