Uimakouluihin ilmoittautuminen alkaa Porvoossa – ryhmäkoot normaalia pienemmät

Uimakouluihin ilmoittautuminen alkaa Porvoossa ensi maanantaina. Outi Paappanen

Ilmoittautuminen kesän uimakouluihin alkaa Porvoossa ensi maanantaina 17. toukokuuta kello 12.

Porvoon uimahallissa järjestetään eritasoisia uimakouluja lapsille kesäkuussa maanantaista perjantaihin.

Uimakoulut kokoontuvat yhteensä 5–8 kertaa ryhmästä riippuen.

Koronavirustilanteen vuoksi ryhmäkoot ovat normaalia pienemmät. Ennen uimakoulun alkua ilmoittautuneille lähetetään tarkempi ohjeistus uimahallin koronakäytännöistä, kaupunki tiedottaa.

Kesäkuussa järjestetään alkeis 1-, alkeis 2- sekä jatko- ja tekniikkauimakouluja 5–6-vuotiaille lapsille, sekä alkeis-, jatko- ja tekniikkauimakouluja kouluikäisille lapsille.

Myös elokuussa järjestetään uimakouluja, joihin ilmoittautuminen alkaa 28. heinäkuuta kello 12.

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.porvoo.fi/liikunta. Lisätietoa elokuun ryhmistä ja ajoista heinäkuun puolivälin jälkeen löytyy osoitteessa www.porvoo.fi/liikunta

Koska uimaopetusta halutaan tarjota mahdollisimman monelle lapselle, voi saman lapsen ilmoittaa kaupungin mukaan vain yhteen uimakouluryhmään tai yhdelle varapaikalle.

Internetin kautta tapahtuvassa sähköisessä ilmoittautumisessa tarvitaan seuraavat tiedot: lapsen nimi, osoite, huoltajan nimi, puhelinnumero, henkilötunnus, laskun saajan tiedot ja sähköpostiosoite (ei pakollinen).

Lisätietoja ryhmistä sekä ilmoittautumisesta osoitteesta www.porvoo.fi/liikunta tai numerosta 040 559 3983 (ma–pe klo 8–16).

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut