Sigfrids jatkaa RKP-nuorten veturina – Lönnfors nousi Uudenmaan piirin johtoon

Porvoolainen Frida Sigfrids, 25, jatkaa työtään RKP:n nuorten puheenjohtana. Hän pyrkii kesäkuun vaaleissa Porvoon valtuustoon, kaksi vuotta sitten hän oli ehdolla sekä eduskunta- että eurovaaleissa. Arkisto / Samu Karvala

RKP-nuorten liittokokous valitsi sunnuntaina 25-vuotiaan porvoolaisen Frida Sigfridsin järjestön puheenjohtajaksi. Sigfrids on toiminut puheenjohtajana toukokuusta 2019 lähtien, joten kyseessä oli uudelleenvalinta.

Sigfrids on koulutukseltaan valtiotieteiden kandidaatti Åbo Akademista. Tulevalle vuodelle Sigfrids painottaa RKP-nuorten roolia järjen äänenä politiikassa.

– Me perustamme politiikkamme faktaan ja tutkimukseen vihan ja populismin sijasta. Olemme olleet mukana kirjoittamassa hallitusohjelmaa, emmekä epäröi nostaa esille niitä epämukavia kysymyksiä, joista ministerit ja kansanedustajat eivät halua puhua, Sigfrids sanoi puheessaan liittokokousväelle.

Porvoolainen kaupunginvaltuutettu Hanna Lönnfors valittiin RKP:n Uudenmaan piirin uudeksi puheenjohtajaksi lauantaina.

 – Piirin puheenjohtajana haluan oppia tuntemaan Uuttamaata vielä paremmin. Haluan tehdä työtä sen eteen, että kaikki tuntevat olonsa nähdyksi ja tuntevat osallisuutta, Lönnfors sanoi.

Lönnfors työskentelee aineenopettajana ja vararehtorina Sipoossa. Hän on toiminut Uudenmaan RKP:n varapuheenjohtajana ja toimii RKP Länsi-Porvoon paikallisosaston puheenjohtajana.

Lönnforsin edeltäjä piiripuheenjohtajana oli Dan Johansson Raaseporista.

Lue lisää: Pernajasta kotoisin, asuu Porvoossa ja työskentelee Sipoossa – Hanna Lönnfors pyrkii RKP:n piiripuheenjohtajaksi

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut