Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ehdota uusmaalaista huippua palkinnon saajaksi – voittajat julkistetaan syksyllä

Uudenmaan liitto etsii vuoden 2022 Uusimaa-palkinnon sekä yrityspalkintojen saajia. Uusmaalaisia huippuja voi ehdottaa kuka tahansa verkkolomakkeella 10. elokuuta mennessä.

Asiantuntijaraadit valitsevat ehdotettujen joukosta voittajat, jotka julkistetaan syksyllä.

Verkkolomakkeet löytyvät täältä.

Uusimaa-palkinto myönnetään maakunnan parhaaksi tehdystä työstä. Teemana on verkostovoima.

Valinnassa arvostetaan yhteisöllisiä ja edistyksellisiä toimintamalleja arjessa, työssä, harrastuksissa tai järjestötoiminnassa. Kekseliäisyys ja rohkeus ovat valtteja. Palkittu saa 5 000 euroa toimintansa tueksi.

Yritysvalinnoilla nostetaan esille Uudenmaan yritysten parhaimmisto.

Tunnustuksia jaetaan kolmessa sarjassa: tuotannollinen yritys, kaupan tai palvelualan yritys ja start up -yritys.

Arvioinnissa painotetaan yrityksen omaperäistä liikeideaa, jatkuvaa kehittymistä, kasvua, yritystoiminnan vaikutuksia toimintaympäristöön sekä yrityksen tulevaisuuden näkymiä.

Start up -sarjassa arvioidaan lisäksi liikeidean innovatiivisuutta sekä nopean kasvun ja kansainvälistymisen mahdollisuuksia.

Vuonna 2020 palkinnot jaettiin poikkeuksellisesti vain yrityksille. Palveluyrityksenä palkittiin Alppilan Autohuolto Helsingistä, tuotannollisena yrityksenä teräsurakointiin erikoistunut vantaalainen Rautarakenne E. Kauppinen ja start up -yrityksenä Nearby.fi-kauppapaikan kehittänyt Webstory Nurmijärveltä.

Uudenmaan tunnustuspalkinnoilla on jo vuosikymmenten perinteet.