Nesteentie poikki vielä pitkään – Säiliörekasta tihkunut polttoainetta, lastin siirtoa valmistellaan

Nesteentie suljettiin onnettomuuden vuoksi liikenteeltä moottoritieliittymän eteläpuolelta noin kaksi tuntia sitten. Polttoainerekan tyhjennys ja nosto voivat kestää vielä tunteja. Samu Karvala

Samu Karvala

Polttoainerekka ajoi maanantaina kello 10 aikoihin ulos Nesteentieltä ja kaatui kyljelleen. Onnettomuuspaikka sijaitsee moottoritieliittymän ja Kilpilahden kiertoliittymän välillä.Säiliörekasta tihkuneesta polttoaineesta johtuvan räjähdysvaaran vuoksi Nesteentie suljettiin liikenteeltä kokonaan ja ohjattiin kiertoteille.

Onnettomuusrekan kuljettaja loukkaantui lievästi ulosajossa ja hänet on toimitettu sairaalahoitoon.

Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen päivystävä päällikkö Toni Nurmivaara kertoi 11.30 aikoihin tilanteen olevan hallinnassa. Pelastuslaitos valmistelee säiliörekan lastin siirtoa toiseen säiliöautoon.

– Tästä on nyt otettu kiire pois ja tehdään kaikki niin huolellisesti, että lisäonnettomuuksilta vältytään. Maaston päässeen polttoaineen määrä on vähäinen. Puhutaan tunneista, ennen kuin säiliö on tyhjä ja auto nostettu ojasta.

Nurmivaaran mukaan nyt tapahtuneen kaltainen onnettomuus olisi ollut todella hankala ennen toisen tieyhteyden valmistumista Kilpilahteen.

– Koko alue olisi motissa, hän arvioi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut