Porvoon kaupunginhallitus: sivistysjohtajan virka haettavaksi 9. kesäkuuta mennessä

Kuvituskuva. Tanja Kuisma

Porvoon kaupunginhallitus julisti sivistysjohtajan viran uudelleen avoimeksi ja haettavaksi 9.6. kello 14.00 mennessä. Hakuilmoitus solmitaan porvoo.fi-sivuilla ja Kuntarekry-palvelussa.

Valittavan sivistysjohtajan kanssa solmitaan johtajasopimus.

Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti, että sivistysjohtajan viran kelpoisuusehdot ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, alan tuntemus, hyvä johtamistaito ja hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon sekä Porvoon kaupungin viran- ja toimenhaltijoiden kielisäännön mukaisesti hyvä suomen ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Lisäksi edellytetään kokemusta laajoista kehittämishankkeista ja aktiivista kehittämisotetta sekä hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Myös hyvä talousosaaminen ja paineensietokyky ovat tärkeitä tehtävässä onnistumisen kannalta.

Sivistysjohtajan virka julistettiin uudelleen haettavaksi, koska Helsingin hallinto-oikeus kumosi valtuuston kesällä 2019 tekemän valintapäätöksen.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut