Kunta jakoi rahaa Pukkilan yhteisöille – pukkilalainen yrittäjä esitti, ettei yrittäjäyhdistykselle rahaa myönnettäisi

Pukkila kunnanhallitus hyväksyi maanantaina yhteisöjen vuosiavustukset. Koronatilanteesta johtuen osa hakijoista ilmoitti käyttävänsä viime vuonna myönnettyjä varoja. Osan rahoista kunnanhallitus varasi käytettäväksi jatkuvasti haettaviin pop up-tapahtumiin.

Pykälän käsittelyn ajan puheenjohtajana toimi Leena Clewer (kesk.). Markus Kalliokivi (kesk.), Juha Ahola (kok.) ja Minna Järvenpää (vihr.) poistuivat kokouksesta pykälän käsittelyn ajaksi, koska ovat Pukkilan Yrittäjät -järjestön hallituksen jäseniä.

Yrittäjä Lennu Sajomaa (ps.) esitti, että Pukkilan Yrittäjät ry:lle ei myönnetä esitettyä avustusta, mutta esitys raukesi kannattamattomana. Sajomaa jätti päätöksestä eriävän mielipiteen perustellusta syystä.

Hän kertoo talvella ehdottaneensa, kun Myrskylän kunta osti lahjakortteja Vedä Kotiinpäin -kampanjassa tukeakseen paikallisia yrittäjiä, että Pukkilassa olisi toteutettu sama idea.

– Yrittäjäyhdistys otti asiasta kopin Panosta Pukkilaan -kampanjalla, mutta se koski vain yrittäjäyhdistyksen jäseniä, eikä kaikkia. Ei ole oikeudenmukaista, että kunta tukee tällaista kampanjaa, mikä on vain yrittäjäyhdistyksen jäsenille, syytämällä sinne lisää rahaa. 1854 asukkaan kunnassa on paljon yrityksiä, mutta aika on runsaan vuoden verran ollut haasteellinen ihan kaikille yrityksille, Sajomaa perustelee.

Ampun 4H -yhdistys saa kaikkiaan 9 000 euroa, Pukkilan Nuorisoseura 6 000, Pukkilan Partio 900, Kanteleen Nuutit 1 800, Päiväkehrä 500, Eläkeliiton Pukkilan yhdistys 1 000 euroa, Pukkilan Yrittäjät 1 300, Pukkilan Vesa 5 000 euroa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut