Tuen ilmastotekojen Porvoota -tunnustuksen hakuaika on nyt käynnissä

Maarit Kauton Niin Mua Second Hand & Vintage sai viime vuonna Tuen ilmastotekojen Porvoota -tunnustuksen. Outi Paappanen

Porvoon kaupunki jakaa jälleen Tuen ilmastotekojen Porvoota -tunnustuksen. Haku tunnustuksen saajaksi on avattu ja hakuaika päättyy 18. kesäkuuta.

Tunnustus nyt jo toistamiseen. Sen voi saada paikallinen yritys, yhteisö tai organisaatio omasta toiminnastaan ympäristön tai ilmaston hyväksi. Oleellista on, että toiminta sijoittuu Porvooseen ja että se on toteutettu ennen vuotta 2021.

– Tuen ilmastotekojen Porvoota -tunnustusta haettaessa myös pienet teot merkitsevät. Tarttukaa siis rohkeasti hakulomakkeeseen ja kertokaa meille toiminnastanne, kannustaa kaupungin kestävän kehityksen asiantuntija Sanna Päivärinta.

Tunnustuksen saajan valitsee kaikkien hakeneiden joukosta valitsijaraati, johon kuuluvat viime vuoden tunnustuksen saaja Niin Mua Second Hand & Vintagen toimitusjohtaja Maarit Kautto, Porvoon Yrittäjät ry:n hallituksen puheenjohtaja Patrik Björkman, kehitysyhtiö Posintran ympäristöliiketoimintajohtaja Leena Alihakkola, Porvoon nuorisovaltuuston jäsen John Fiskari ja kaupungin kestävän kehityksen asiantuntija Sanna Päivärinta.

Tunnustus jaetaan syksyllä järjestettävän Clean World Porvoo -tapahtuman yhteydessä. Viime vuonna CWP-tapahtumaa seurasi verkossa yli 400 osallistujaa ja tapahtuman tallenteen jälkikäteen katsoi 600 henkilöä.

Tuen Ilmastotekojen Porvoota -tunnustuksen saajalle luovutetaan diplomi ympäristön ja ilmaston hyväksi tehdystä toiminnasta. Lisäksi kaupunki toteuttaa tunnustuksen saajasta ja sen toiminnasta videon, jota tunnuksen saaja voi hyödyntää omassa markkinoinnissaan. Tunnustuksen saaneesta yrityksestä, yhteisöstä tai organisaatiosta tehdään myös podcast-lähetys Porvoopodiin.

Myös pienet teot merkitsevät.

Sanna Päivärinta

Viime vuonna Tuen ilmastotekojen Porvoota -tunnustuksen sai Niin Mua Second Hand & Vintage kestävän kehityksen mukaisesta vaatekauppatoiminnastaan.

Hakulomake ohjeineen löytyy kaupungin nettisivuilta www.porvoo.fi/tuen-ilmastotekojen-porvoota.

Kommentoi

Mainos: Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Kaikki joukolla vaurastumaan!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut