Koronarokotusaikoja tällä viikolla tarjolla Porvoossa kaikissa ikäryhmissä

Vapaita koronarokotusaikoja on porvoolaisille tarjolla tällä viikolla runsaasti kaikissa ikä- ja riskiryhmissä. Koronarokotukset laajenivat Porvoossa viime viikolla koskemaan myös kaikkia 16 vuotta täyttäneitä.

– Porvoolaiset ovat käyneet aktiivisesti rokotuksissa, se on hyvä asia ja toivomme, että tämä hyvä tahti jatkuisi. Tavoitteenamme on saada kaikki ensimmäiset rokoteannokset annettua kesäkuun aikana, sillä tämänhetkisen tiedon mukaan rokotemäärät vähenevät heinäkuussa. Sen jälkeen keskitymme enimmäkseen tehosterokotteisiin, kehittämisjohtaja Katja Blomberg sanoo.

– On porvoolaisten etu, että rokotuskattavuus nousisi mahdollisimman korkeaksi, Blomberg totaa.

Rokotuksia annetaan myös iltaisin. Rokotteena on Pfizer Biontech. Rokote on ilmainen.

Ajanvaraus tehdään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa koronarokotusaika.fi. Ajanvaraukseen tunnistaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jos vapaita rokotusaikoja ei näy, täytyy palveluun palata uudelleen myöhemmin. Myös tehosterokoteaika varataan samalla kertaa kuin ensimmäinen rokotusaika.

Jos sähköinen ajanvaraus ei ole mahdollinen, rokotusajan saa myös puhelimitse. Ajanvarausnumero on 040 145 5000. Puhelimessa on takaisinsoittopalvelu. Soita vain kerran ja odota takaisinsoittoa.

Porvoossa koronarokotukset annetaan Taidetehtaalla, Läntinen Aleksanterinkatu 1, sisäänkäynti sisäpihan puolelta Aleksanterinaukiolta. Rokotuspäivinä saa pysäköidä ilmaiseksi kaksi tuntia pysäköintikiekolla Taidetehtaan pysäköintialueilla ja parkkihallissa sekä kaupungin pysäköintiruuduissa Kokonniementiellä.

koronarokotukset

Ohjeita rokotettaville

Henkilötiedot tarkistetaan rokotuspisteessä.

Paikalle saa saapua aikaisintaan 10 minuuttia ennen rokotusaikaa.

Rokotuksen jälkeen jäädään seurantaan 15 minuutiksi.

Rokotukseen saa saapua vain terveenä. Tarvittaessa rokotusajan voi perua ajanvarausnumerosta 040 145 5000.

Huolehdi käsihygieniasta ja turvaväleistä.

Kasvomaskin käyttöä suositellaan vahvasti.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut