Kunnallisvaalien varsinainen äänestyspäivä sunnuntaina – 12 vaalihuoneistoa avoinna Porvoossa yhdeksästä iltakahdeksaan

Porvoossa on 12 äänestyspaikkaa. Outi Paappanen

Sunnuntaina on kuntavaalien varsinainen äänestyspäivä. Vaalitoimitus alkaa aamuyhdeksältä ja jatkuu yhtäjaksoisesti iltakahdeksaan saakka.

Vaalipäivänä kukin äänioikeutettu saa äänestää vain omassa äänestyspaikassaan, joka selviää postitse saadusta äänioikeusilmoituksesta. Vaalipäivän äänestyspaikka mainitaan äänioikeutetun postitse saamassa äänioikeusilmoituksessa.

Porvoossa on nyt 16 äänestyspaikan sijasta 12 paikkaa. Äänestyspaikat ovat Huhtisen, Linnajoen, Albert Edelfeltin, Peipon, Hamarin, Epoon ja Jokilaakson koulussa, Kvarnbackens ja Sannäs skolassa, Bjurböle daghemissä sekä Kevätkummun ja Kulloon sivistyskeskuksessa.

Varsinaista ulkoäänestyspaikkaa ei Porvoossa ole, mutta kunkin äänestyspaikan ulkopuolella on puhelinnumero, johon voi soittaa ja sopia ulkona äänestämisestä, jos on karanteenissa. Edellytyksenä on, että henkilökuntaa on riittävästi kyseisellä äänestyspaikalla.

Loviisassa on 14 äänestyspaikkaa. Ne sijaitsevat Lovisavikens skola, Harjurinteen koulu, Valkon monitoimitalo, Määrlahti, Bygdegården, Perinnekeskus Kuggom, Höganås, Koskenkylän koulukeskus, Isnäsin koulu, Byagård, entinen Teutjärven koulu, Kylis, Tesjoen lähikirjasto, Liljendalin kirjasto.

Jos äänestyspaikalla on jonoa kello 20, saavat kaikki siihen mennessä paikalle saapuneet äänestää rauhassa ennen äänestystoimituksen lopettamista.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut