Porvoo kilpailuttaa padel-hallin rakentamisen Kokonniemeen

Porvoon kaupunki on käynnistänyt tarjouskilpailun padel-hallin rakentamisesta kaupungin omistamalle tontille. Alue sijoittuu Kokonniemen urheilukeskuksen alueelle Uusimaa-areenan eteläpuolelle.

Kokonniemessä sijaitsee jo sekä kaupungin omistamia että yksityisessä omistuksessa olevia liikuntarakennuksia, muun muassa jää-, tennis- ja jalkapallohallit sekä maneesi. Kokonniemen alueella on lukuisia ulkoliikuntapaikkoja kuten maauimala, hiekka- ja nurmikenttiä sekä hiihtolatuja.

– Tenniksen ja squashin ominaisuuksia yhdistävä padel on kasvattanut nopeasti suosiotaan viime vuosina. Kokonniemen urheilukeskuksen tarjontaa halutaankin nyt parantaa entisestään kaupunkistrategian ja liikuntaohjelman mukaisesti tarjoamalla tontti padel-hallille, kertoo tonttipäällikkö Pekka Söyrilä.

Vuokra-alueen pinta-ala on noin 6500 m² sekä rakennusoikeus 8500 k-m². Alue vuokrataan 30 vuodeksi tarjouskilpailun voittajalle. Tarjousten arvioinnissa painotetaan puurakentamisen innovatiivisuutta, rakennuksen muuntojoustavuutta sekä rakennustapaa ja sopeutumista ympäristöön.

Mainos: Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut