Nykysirkusta jälleen sillan alla lauantaina – apuraha mahdollistaa jatkoesityksen

Mannerheiminkadun sillan alla seurattiin Heijastuksia-nykysirkusteosta kesäkuun alussa. Lauantaina 19.6. sama kokoonpano esittää samassa paikassa teoksen kakkososan. Marita Itävuori

Laura Heino

Kesäkuun alussa Mannerheiminkadun sillan alla kantaesityksellään porvoolaisia häikäissyt nykysirkusteos Heijastuksia saa jatkoa.

Ilma-akrobaatti Haidi Sadonkorpi kertoi kantaesityksen yhteydessä Uusimaassa (UM 5.6.) sirkusryhmän toivovan apurahaa. Nyt sellainen on järjestynyt ja näin myös jatkoesitykset mahdollistuvat.

– Saimme onnekkaasti pienen apurahan teoksellemme ja tämä mahdollistaa jatko-osan toteuttamisen. Päätimmekin toteuttaa teoksen toisen osan pikaisella aikataululla jo ensi lauantaina 19.6. ennen kuin kaupunkilaiset karkaavat kesälomien viettoon, Sadonkorpi kertoo iloisena.

Teosta ovat tukeneet Taike - Taiteen Edistämiskeskus, Porvoon Kaupungin Kulttuuripalvelut ja Porvoon Paahtimo Bar & Cafe.

Heijastuksia-teoksen kakkososassa nähdään ilma-akrobatiaa terässpiraalilla, livenä soitettua saksofonin ja äänitaidetta.

10 minuuttia kestävät esitykset alkavat kello 17 ja 18 Mannerheiminkadun sillan alikulkukäytävän Itäisen Rantabulevardin päässä Paahtimon edessä. Esityksiin on vapaa pääsy.

Teoksessa esiintyy Sadonkorven lisäksi saksofonisti Erik Hippi. Ääni-installaation toteuttaa Aleksi Hakala.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut