Kaupunginjohtaja esittää Sari Gustafssonia Porvoon sivistysjohtajaksi

Sari Gustafsson. Aada Hotti

Kaupunginjohtaja Jukka-Pekka Ujula esittää, että kasvatustieteen maisteri Sari Gustafsson valitaan Porvoon kaupungin sivistysjohtajaksi.

Kaupunginhallitus käsittelee sivistysjohtajan valintaa 21. kesäkuuta ja kaupunginvaltuusto päättää sivistysjohtajan valinnasta 30. kesäkuuta.

– Kaupunginhallitus on haastatellut kolme kärkihakijaa. Haastatteluista ja hakemuksista selvinneen kyvykkyyden, tietoja ja taitojen perusteella katson, että Sari Gustafsson on hakijoista ansioitunein, ja hänellä on parhaat edellytykset hoitaa sivistysjohtajan virkaa menestyksekkäästi, kaupunginjohtaja Jukka-Pekka Ujula kertoo kaupungin tiedotteessa.

Porvoon kaupungin sivistysjohtajan viran hakuaika päättyi 9. kesäkuuta. Virkaa haki määräaikaan mennessä seitsemän hakijaa. Kaupunginhallitus valitsi kokouksessaan 14. kesäkuuta kolme hakijaa haastateltavaksi.

Sivistysjohtajan virka julistettiin uudelleen haettavaksi, koska Helsingin hallinto-oikeus kumosi valtuuston kesällä 2019 tekemän valintapäätöksen.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut