Saltbodan Radio -tapahtumaan osallistuneella koronavirustartunta – tarkkaile mahdollisia oireitasi

Kuvituskuva. Outi Paappanen

Lauantaina 19.6. Loviisan Laivasillalla Saltbodan Radio -tapahtumaan osallistuneella yhdellä henkilöllä on todettu Covid 19 -tartunta. Kyseiseen tapahtumaan osallistuneet voivat olla altistuneet koronavirukselle.

Tapahtumaan osallistuneita kehotetaan seuraamaan mahdollisia koronavirusoireita ja hakeutumaan koronavirustestiin vähäisistäkin oireista.

Koronavirustartunnan oireita ovat muun muassa kuume, yskä, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, ripuli tai vatsakipu ilman muuta ilmeistä syytä.

Jos epäilet saaneesi koronavirustartunnan, varaa aika koronanäytteenottoon sähköisesti osoitteesta koronabotti.hus.fi. Voit myös tehdä sähköisen oirearvioinnin Klinik-asiointipalvelun kautta www.loviisa.fi/24hasiointi. Mikäli et pysty asioimaan sähköisesti, voit myös soittaa Loviisan terveyskeskukseen puh. 019 505 1300 arkisin kello 8-16.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut