Näköislehdessä tänään: Punkkari, hevosmies, kengittäjä ja valmentajaopiskelija haaveilee yliopisto-opinnoista

Kotimaa: Mielentilatutkimuksiin määrätään yhä vähemmän vankeja. Tämä selittyy paljolti sillä, että vakavista rikoksista syytetyt eivät halua sairaalaan.

Ulkomaat: Surullisen kuuluisasta Guantanamo Baysta on vuosien varrella vapautettu paljon vankeja. New York Timesin käännösartikkelissa selvitetään, mitä vapautetuille vangeille on sittemmin tapahtunut.

Ajassa: Ravintoloista varastetaan ihan kaikkea. Helsinkiläisravintolassa olutlaseista yksi on niin varkaiden suosiossa, että sitä vastaan nostetaan asiakkaan kenkä kattoon.

Henkilö: Jyri Hellevuo, 46, oli punkkari jo pikkupoikana ja on sitä edelleen. Nykyään hän on myös hevosmies, kengittäjä ja valmentajaopiskelija, joka haaveilee yliopisto-opinnoista ja väitöskirjan kirjoittamisesta Dolomiiteilla.

Ilmiö: Seitsemässä vuodessa luomukanojen määrä on kaksinkertaistunut Suomessa. Eturivissä kehitystä on seurattu maan vanhimpiin kuuluvassa luomukanalassa Kuorttisella, joka tuottaa joka viikko noin 90 000 munaa.

Ajassa: Ensi viikolla juhlitaan Helsinki Pridea. Juhlia tahdittaa varmasti iloinen glitterpop, mutta sateenkaariväen musiikkimakuun mahtuu paljon muutakin. Esimerkiksi teknoa, heviä ja euroviisuja.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut