Ketjukolarissa Porvoonväylällä Sipoossa neljä loukkaantunutta, yksi vakavasti – juhannuksen ruuhkaliikenteessä vain toinen kaista käytössä

Kuvituskuva. Tanja Kuisma

Tanja Kuisma

Porvoonväylällä kello 16.32 sattuneessa ketjukolarissa on ollut osallisena kuusi henkilöautoa, joissa olleista ihmisistä on loukkaantunut neljä henkilöä, heistä yksi vakavasti. Heidät on kuljetettu HUS:n alueen sairaaloihin.

Itä-Uudenmaan pelastuslaitokselta on paikalla useita yksiköitä ja poliisi selvittää kolarisuman syytä.

– Poliisi tutkii vielä romuttuneita autoja, joita ryhdytään sitten vähitellen viemään pois. Vasen kaista on siis tällä hetkellä suljettu, vain toinen on käytössä, kertoo päivystävä palomestari Timo Tuomainen.

Onnettomuuspaikka on Söderkullan ja Kalkkirannan liittymän välissä, Kalkkirannan liittymästä noin kaksi kilometriä Porvoon suuntaan.

– On tosi vilkas juhannuksen menoliikenne, millä on varmasti osuutta asiaan. Tässä menee noin puolisen tuntia, kunnes liikenne normalisoituu jälleen. Juhannusliikennettä kuitenkin riittää ja työmatkaliikennettä vielä tähän aikaan, joten vilkasta on vielä jonkun tunnin ajan, Tuomainen arvioi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut