Juhannuksen jälkeen rokotetaan Porvoossa vain maanantaina, kaksi muuta rokotuspäivää on peruutettu Suvisoiton konserttien vuoksi Taidetehtaalla

Suvisoitto siirtää koronarokotuksia muille päiville. Ensi viikolla päästään pitkästä konsertteihin, jollaisesta tässä kuva viimeisimmästä vuodelta 2019. arkisto/Juha Perämäki

Tanja Kuisma

Koronarokotteita pistetään juhannuksen jälkeen Porvoossa vain maanantaina. Aiemmista tiedoista poiketen torstaina ja perjantaina ei rokoteta. Taidetehtaan suuri sali on torstaista eteenpäin loppuviikon muussa käytössä.

– Ensi viikolla on vain maanantaina rokotuspäivä, muut kaksi on peruttu konsertin vuoksi. Kuitenkin tällä ja ensi viikon jälkeisellä viikolla on korvaavat rokotuspäivät ja tahtia on tiukennettu, joten kokonaisvolyymi ei kärsi lainkaan, sosiaali- ja terveystoimen virkaa sijaistava hallintopäällikkö Olli Ojanperä sanoo.

Koronavirustartuntoja ei ole Porvoossa todettu lainkaan koko juhannusviikolla, ei myöskään torstaina.

Suvisoitto XXXVI pärähtää pitkän odotuksen jälkeen käyntiin torstaina 1. heinäkuuta kello 19.00 Frankenstein!-konsertilla, jossa on kapellimestarina konserttiohjelmiston suunnitellut HK Gruber.

Konserttia voi kuunnella paikan päällä tai kotikatsomossa striimattuna suorana lähetyksenä Youtubessa. Frekkiä musiikkia -teemaisessa konsertissa nähdään myös Jouni Hirvelän Rakan kantaesitys. Suvisoiton päätöskonsertti on sunnuntaina 4. heinäkuuta on kello 18.00 alkaen.

Konsertteja pääsee kuuntelemaan kotikatsomosta Suvisoiton verkkosivuille tulevien linkkien kautta.

Suvisoiton perinteinen Avajaisfanfaari kajahtaa entiseen malliin Porvoon Raatihuoneentorilla torstaina 1. heinäkuuta kello 12, jolloin torvet törähtelevät kuin pahaisessakin liikenneruuhkassa.

Lue lisää Avanti! Kamarimusiikkorkesterin Facebook-sivuilta ja https://avantimusic.fi/suvisoiton-verkkokonsertit/

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut