Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Löytyykö vuoden 2022 vierasvenesatama Porvoosta, Sipoosta tai Loviisasta?

Löytyykö vuoden 2022 vierasvenesatama juuri sinun suosikkikohteestasi Itä-Uudellamaalla? Suosikkiaan voi äänestää 1.7.-30.9. www.satamassa.fi.

Äänestettävänä ovat kaikki viralliset vierasvenesatamat, jotka tarjoavat yöpymiseen soveltuvia vieraspaikkoja oheispalveluineen ja ne vieraslaiturit, jotka ovat aiemmin menestyneet äänestyksessä.

Itä-Uudellamaalla vierasvenesatamia on runsaasti. Porvoosta löytyvät Bredholmen, Haikon Kartano, Hamari, Kuggsund, Norra Sandö, Onas, Pellinki, Pirttisaari, Porvoon vierasvenesatama, Seapoint Pellinge, Stora Brokholmen, Stornäsudden, Suninsalmi ja Svartbäck.

Loviisassa sijaitsevat Bockhamn, Kabböle, Laivasilta, Lillfjärden, Rönnäs, Svartholm ja Backstens strand ja Sipoossa Högholmsören, Joensuun tila, Kalkkiranta ja Norrkullalandet.

Vuoden vierasvenesatamat saavat kunnialaatan ja Suomen Messusäätiön myöntämän 2500 euroa vierasvenesataman kehittämiseen. Voittajat julkistetaan Vene 22 Båt -messuilla 11.2.2022 Helsingissä ja voittaneilla satamilla on myös osasto messuilla.

Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan veneilytuotelahjakortti ja lippupaketteja Vene 22 Båt -messuille. Suomen Purjehdus ja Veneily ry on järjestänyt kisan vuodesta 1987.

Vierasvenesatama 2021 -voittajat olivat rannikolta Nauvo ja sisävesiltä Sysmä.