Porvoonväylällä kunnostetaan lähivuosina siltoja ja rakennetaan riista-aidat

Uudenmaan ELY-keskuksen tienpidon ja liikenteen suunnitelma vuosille 2022–2025 on valmistunut. Sen mukaan Itä-Uudellamaalla ei nähdä kiireellisenä rakentaa saati kunnostaa ainoatakaan kevyen liikenteen väylää tulevien neljän vuoden aikana.

Porvoonväylälle rakennetaan riista-aidat ja kunnostetaan nykyinen aita välillä Smedsbacka – Treksilä ja Ernestas. Porvoossa VT7:lla ovat työlistalla Harabackan risteyssilta ja Saulin risteyssilta sekä Kiialan ylikulku- ja risteyssilta. Sipoon puolella korjataan Grönalundin alikulkukäytävä.

Loviisan Vanhakylän kohdalla korjataan valtatiessä 7 oleva painuma Granvikin sillan itäpuolella sillan peruskorjaustyön yhteydessä. Loviisassa peruskorjataan myös maantiellä 170 Taasianjoen silta ja Kortesbackenin risteyssilta.

Putkisilloista ovat korjattavien listalla Kaivosilta maantiellä 11829 Myrskylässä ja Stortådsin silta maantiellä 11679 Sipoossa.

Tänä vuonna Uudenmaan Ely-keskuksella on ohjelmassa jalankulku- ja pyörätien rakentaminen Pornaisissa maantien 1494 varteen Porvoontien ja Vähä-Laukkosken välillä.

Porvoossa rakentuu Kulloo-Ernestas välin toisen vaiheen kevytväylä maantien 170 varteen välillä Tyysterintie–Ernestasintie ja Sipoon puolella välillä Hangelby–Box. Maantiellä 1605 rakennetaan kevytväylä välille Papintie–Parikiventie.

Tievaurioista korjattavana ovat tänä vuonna 170-tien varrella painuma Drägsbyn kohdalla Porvoossa ja toinen maantiellä 11689 Söderkullantiellä Sipoossa.

Siltojen peruskorjauksiin lukeutuvat Itä-Uudellamaalla Porlammin silta Lapinjärvellä, ja Porvoossa Suomenkylän silta valtatiellä 7, Bergstan risteyssilta maantiellä 1601 ja Saksalan ylikulkusilta kantatiellä 55. Sipoon alueella korjataan VT7:lla Hirvimetsän alikulkukäytävä.

Putkisilloista korjataan Tiiläänjoen silta maantiellä 11816 Askolassa ja Brobackan silta maantiellä 11703 Sipoossa.

Suunnitelma on laadittu vain digitaalisessa muodossa ja se on luettavissa kokonaisuudessaan internetosoitteessa www.tienpidonsuunnitelma.fi suomeksi ja ruotsiksi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut