Tirmo Bluesien kävijämäärää saatetaan rajoittaa koronatilanteen mukaan – "Näin saataisiin enemmän tilaa jokaiselle"

Ensi perjantaina käyntiin pärähtävän legendaarisen Tirmo Bluesin lipunmyynti on alkanut festivaali-isäntä, Tirmon Saaristokeskuksen yrittäjä Marko Raikon mukaan kohtuullisesti.

– Hiukan ehkä ihmiset miettivät vielä ja tarkkailevat koronatilannetta.

Lipunmyynti painottui viime vuonna ennakkoon ja Raikko kehottaa tänäkin vuonna hankkimaan liput ennakkoon.

– Haluan korostaa, että jokaisella on vastuunsa.

Festivaali-isäntä seuraa tiiviisti koronatilannetta ja ottaa sen huomioon tapahtumajärjestelyissä. Bussikuljetusten tilanne varmistuu myöhemmin viikolla.

Viime vuoden tapahtuma järjestettiin koronaturvallisesti ja Raikko on laskenut, että samalla matematiikalla tilaa vapautuisi enemmän jokaiselle.

Yhtyeissä on toivottu jopa erivärisiä pyyhkeitä jokaiselle.

Marko Raikko

– Viime vuonna alueella oli noin 1 200 kävijää. Voi olla, että asiakasmäärää tullaan rajoittamaan siihen. Näin saataisiin tilaa 2 neliötä per henkilö ja etäisyydet säilymään hyvin. Pöytäpaikkoja on myös runsaasti.

Nykymuotoisen tapahtuman festari-isännäksi vakiintunut Raikko on törmännyt Blues-vuosiensa aikana jos jonkinlaisiin keikkaraidereihin eli artistien takahuonetoiveisiin.

– Artisteilla on joskus pilkettä silmäkulmassa raideria laatiessa, mutta jos on tietty raideri Ruisrockissa, se ei ihan päde Tirmossa. Yhtyeissä on toivottu jopa erivärisiä pyyhkeitä jokaiselle. Sitä en kuitenkaan toteuttanut, Raikko naurahtaa.

Perjantaina Tirmossa bilekansan askelmerkeille tahtia lyövät El Reino´s, räpbändi Kultainen Nuoruus, Stig ja illan huipentava Roope Salminen & Koirat. Lauantaina lauteille nousevat Pete & The Sleepers, Porvoo Big Band solisteinaan Nina Tapio ja Lauri Mikkola, Samuli Edelmann, Pepe Ahlqvist poikansa Joelin kanssa, Ben Granfelt bändeineen erikoisvieraanaan Marko Karhu, Genital Motors ja festarit päättävä Jean S. solisteinaan Sami Hintsanen ja Mikael Saari.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut