Koronatartuntoja arkiviikon aikana 14 Porvoossa - perjantaina nollapäivä

Kuvituskuva. Outi Paappanen

Perjantaina Porvoossa vietetään nollapäivää uusien koronavirustartuntojen suhteen. Aiemmin viikon aikana tartuntoja on kaupungissa ilmennyt neljätoista uutta. Viime viikon aikana vastaava lukema oli koko viikolta 16. Jää nähtäväksi, miltä kuluvan viikon kokonaisluku näyttää alkavan viikonlopun jälkeen.

– Nuoret ovat edelleen käyneet hienosti rokotettavina, kiittää sosiaali- ja terveysjohtaja Ann-Sofie Silvennoinen.

Porvoossa tiistaista saakka toista rokoteannosaikaansa on ollut mahdollista aikaistaa. Jonkin verran ajan siirtoja onkin tullut, Silvennoinen kertoo.

Ensi viikosta alkaen walk in -rokotteelle voi mennä myös hakemaan tehosteannosta, mikäli ensimmäisen rokoteannoksen ottamisesta on kulunut vähintään 8 viikkoa. Walk in -rokotuksia järjestetään ensi viikon maanantaina 26. heinäkuuta, torstaina 29. heinäkuuta ja perjantaina 30. heinäkuuta kello 10-14 Taidetehtaalla.

– Varaamme rokotuspäivinä noin 150 rokotetta per päivä walk-in asiakkaille, eli rokotteita on saatavilla rajoitetusti. Jotta voi olla varma rokotteen saamisesta ja riittävyydestä sekä haluaa välttää jonottamisen, kannattaa aika ensisijaisesti varata sähköisen ajanvarauksen kautta. Yhä edelleen voi tulla myös ottamaan ensimmäisen rokotteen, palvelupäällikkö Heli Sjöblom kertoi aiemmin viikolla tiedotteessa.

Kommentoi

Mainos: Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Kaikki joukolla vaurastumaan!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut