Näköislehdessä tänään: Vasta romahdus opetti ratsastusvalmentaja Suski Fagerströmin pitämään huolta itsestään

Kotimaa: Kuuma kesä on aiheuttanut panimoille kovan kiireen, sillä hellejuomien kysyntä on noussut kymmeniä prosentteja. Panimoiden tuotantolinjat tekevät paljon töitä sen eteen, että janojuomia riittää kaikille.

Oma raha: Jouni Turunen on ollut vuosia pääasiassa työttömänä. Eläkkeelle hän ei ole päässyt, vaikka on omasta mielestään työkyvytön.

Kulttuuri: Kun 16-vuotias Raisa Räisänen parikymmentä vuotta sitten katosi Tampereella, tapaus järkytti myös Tuire Malmstedtia. Hän on seurannut tapausta vuosikymmeniä ja nyt hän kirjoitti dekkarin, joka kertoo pienen pojan katoamisesta perheen näkökulmasta.

Hyvinvointi: Suski Fagerström tunnetaan urastaan maajoukkuetason ratsastajana ja Suomen suurimman ratsastuskoulun Poni-Haan toimitusjohtajana. Kiireiset vuodet ajoivat Fagerströmin kuitenkin romahdukseen, jonka nollaaminen vaati suljettua osastoa. Nyttemmin hän on oppinut pitämään huolta myös itsestään ja opettaa samaa muillekin.

Ajassa: Satavuotias Vieno Verkamo kärsii muistisairaudesta, mutta elää silti täyttä elämää palvelutalossa. Juhlapäivänä itse presidentti muisti Verkamoa onnittelusähkeellä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Mainos: Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Kaikki joukolla vaurastumaan!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut