Walk in -rokotuksiin jonoa Kauppakujan päätyyn asti – "Voi olla, että joku jää myös ilman"

Porvoolaiset jonottivat maanantaina aamupäivällä Taidetehtaan walk in -rokotuksiin jonoksi asti. Lukijan kuva

Laura Heino

Porvoon Taidetehtaalle kertyi maanantaina aamupäivällä walk in -rokotukseen pyrkiviä jonoksi asti. Rokotuspisteiden alkaessa kello 10 jono ulottui jo Kauppakujan päätyyn asti Stadium-liikkeen kohdalle.

– Sain hetki sitten raporttia Taidetehtaalta, että jonoa on. Olemme varanneet rokotuspäivinä noin 150 rokotetta per päivä walk in -asiakkaille. Saattaa olla, että niitä pystytään antamaan tänään hiukan enemmän, mutta voi olla, että joku jää myös ilman, Porvoon sosiaali- ja terveysjohtaja Ann-Sofie Silvennoinen sanoo.

Jonotusta mahdollisesti selittänee se, että tästä viikosta alkaen Taidetehtaan walk in -rokotuksissa voi ottaa myös kakkosrokotteen. Edellytyksenä tehosteen saamiselle on, että ensimmäisestä rokotteesta on kulunut vähintään kahdeksan viikkoa.

– Pari maanantaita on ollut nyt hiljaista walk in -rokotuksissa ja loppuviikkoa kohden on vilkastunut. Olen iloinen, että porvoolaisia on nyt löytänyt paikalle, Silvennoinen toteaa.

Aiemmin ilmoitetusta poiketen seuraavat walk-in -koronarokotuspäivät Taidetehtaalla ovat tällä viikolla keskiviikkona 28.7. ja torstaina 29.7.

Perjantai ei ole rokotuspäivä Taidetehtaalla järjestettävän tapahtuman vuoksi. Walk in -rokotuksiin voi saapua ilman ajanvarausta kello 10-14. Ruuhkaan ja jonottamiseen on syytä varautua.

Juttua on täydennetty tiedolla mahdollisuudesta kakkosrokotteeseen ajanvarauksettomissa walk in -rokotuksissa. Kello 14.53 päivitetty tieto muuttuneista seuraavista walk in -rokotusajoista.

Kommentoi

Mainos: Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Kaikki joukolla vaurastumaan!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut