LPOnetin toimitusjohtaja vaihtuu – "Yhdellä ihmisellä ei riitä annettavaa tämän enempää"

LPOnetiä miltei 15 vuotta vetänyt Gustaf Forsberg jättää toimitusjohtajan tehtävänsä vuoden lopussa. Arkisto / Jyrki Hämäläinen

LPOnet on alkanut etsiä seuraajaa yhtiötä vuodesta 2007 johtaneelle Gustaf Forsbergille. Pitkäaikainen toimitusjohtaja aikoo siirtyä sivuun vuoden lopussa.

– Olen ollut LPOnetin toimitusjohtajana lähes 15 vuotta, ja minusta tuntui, että yhdellä ihmisellä ei riitä annettavaa tämän enempää. Lisäksi haluan tässä vaiheessa elämää vielä kokeilla jotain uutta, Forsberg kuvaa lähtönsä taustoja LPOnetin tiedotteessa.

Forsberg on siirtymässä uusiin tehtäviin, mutta ei voi vielä kertoa siitä enempää.

– Forsbergin kaudella LPOnetissä on toteutettu onnistuneesti monia merkittäviä uudistuksia, kuten siirtyminen kupariyhteyksistä ja puhelinliiketoiminnasta selkeästi valokuiturakentajaksi ja verkkopalveluiden tarjoajaksi. Samoin LPOnetin toimintakulttuuria on kehitetty perinteisestä puhelinlaitoksesta selkeästi liikeyritysmäiseksi ja moderniksi verkko- ja palveluyritykseksi, mikä on ollut hallituksen asettamana tavoitteena”, LPOnetin hallituksen puheenjohtaja Mats Lobbas kertoo tiedotteessa.

Uuden toimitusjohtajan hakuprosessi tehdään sekä suorahaun että verkkoilmoittelun keinoin.

– LPOnet on hyvässä kunnossa ja mielenkiintoisessa vaiheessa oleva osuuskunta, joten tehtävä kiinnostaa varmaan monia, Lobbas toteaa

Kommentoi

Mainos: Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Kaikki joukolla vaurastumaan!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut