Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lapinjärven kunnanjohtaja Tiina Heikka irtisanoutui

Lapinjärven kunnanjohtaja Tiina Heikka on irtisanoutunut tehtävästään. Hän jatkaa kunnanjohtajana vuoden loppuun saakka.

Kunnajohtaja Tiina Heikan mukaan syyt irtisanoutumiseen ovat moninaiset. Päällimmäiseksi syyksi hän mainitsee, että hän haluaa antaa aikaa enemmän perheelle, läheisille ja myös itsellensä. Tiina Heikka valittiin Lapinjärven kunnanjohtajaksi marraskuussa vuonna 2013.

– Vuodet kunnanjohtajana ovat olleet työntäyteiset ja sitovat. Omalta osaltani olen saanut päätökseen tai hyvälle mallille lähes kaikki ne isot projektit, jotka on minun aikanani aloitettu ja joita olen ollut mukana viemässä eteenpäin, Heikka kertoo tiedotteessaan.

Lapinjärven kunnan tilanne on hänen mukaansa muutenkin hyvä ajatellen kunnanjohtajan vaihtumista. Kunnan talous on tasapainossa, uusi strategia on laadittu ja uudet luottamushenkilöt valittu.

– Kunnan kehittäminen ja tunnettavuuden lisääminen ovat olleet pääasiallisia tehtäviäni ja olen niissä omasta mielestäni onnistunut hyvin. Toimintakulttuuri kunnassa on toimiva. Uuden kunnanjohtajan on hyvä aika ottaa ohjat uusien luottamushenkilöiden kanssa, Heikka totesi.

– Olen tehnyt työtä täysillä ja sydämellä, nyt on aika keskittää tämä energia uusiin asioihin ja kehittyä itsekin taas osaajana uudelle tasolle. Myös kunnalle on hyvä, että kunnanjohtajalla on 110-prosenttinen palo viedä kuntaa eteenpäin ja tuoda taas uutta näkemystä siihen, miten edelleen voidaan kuntaa kehittää eteenpäin. Tuleva sote-uudistus haastaa myös Lapinjärven edelleen uudistumaan, kunnanjohtaja Heikka kertoi.

Kunnanjohtaja Tiina Heikka kertoo perustavansa yrityksen tarjoamaan kehittämis- ja valmennuspalveluita.

– Tulevaisuus on vielä hämärän peitossa, mutta luotan siihen, että universumi hoitaa tämänkin asian. Olen kiinnostunut kehittämis- ja valmennustehtävistä. Aion perustaa oman yrityksen ja viedä sen kautta omaa osaamistani laajemminkin eteenpäin Suomessa etenkin kuntakentällä.

– Osallistaminen, ihmislähtöinen johtaminen, tulevaisuusorientoitunut tekeminen, yhteiskehittäminen ja verkostot ovat ydinosaamistani, joita haluan edistää. Lisäksi aion antaa aikaa luovuudelle ja toivon mukaan lisätä luovuutta julkisellakin sektorilla. Ja mitä muuta? Olen avoin uusille avauksille, Heikka viestitti.

– Lapinjärvi on rakas kotikuntani. En ole lähdössä minnekään. Aion jatkossakin kehittää kuntaa, mutta toisenlaisesta, enemmän ruohonjuuritason asemasta. Tulin tehtävään kuntalaiseksi kuntalaisten joukkoon ja siinä roolissa aion myös jatkaa elämääni eteenpäin. Ihania työkavereita tulee kyllä ihan kauhea ikävä, päätti Tiina Heikka tiedotteensa torstaina aamupäivällä.

Lapinjärvelle lähes puoli miljoonaa euroa

Lapinjärven kuntatalous puserrettiin tasapainoon - ei enää kriisikunta

”Sympaattisen oloinen kunta”

”Lapinjärvellä on hyvä draivi päällä”