Porvoon ilmaantuvuusluku tällä hetkellä 97 – maanantaina yksi uusi koronatartunta

Porvoossa koronatesteissä on käyty ahkerasti. Kaikista testeissä käyneistä porvoolaisista 2,27 prosenttia on ollut positiivisia. Laura Heino

Laura Heino

Porvoossa on todettu maanantaina yksi uusi koronavirustartunta. Tapaukseen ei liity hallintopäällikkö Olli Ojanperän mukaan mitään erityistä. Altistuneiden määrästä ei toistaiseksi ole tietoa.

Porvoossa varmistui lauantaina kolme uutta koronavirustartuntaa ja sunnuntaina kahdeksan. Ravintola Fryysarinranta sulki perjantaina varotoimenpiteenä ovensa maanantaihin saakka henkilökunnassa todetun koronavirustartunnan ja siitä johtuneiden altistumisten vuoksi.

Kaikkiaan viime viikolla uusia koronatartuntoja Porvoossa todettiin 30.

– Viime viikon koronatartunnoissa oli kaksi joukkoaltistumista. Kyse on ollut perhetilaisuuksista sekä erilaisista juhlien jatkoista. Muuten ei mitään erityistä niissäkään, Ojanperä toteaa.

Porvoon ilmaantuvuusluku on tällä hetkellä 97 sataa tuhatta asukasta kohden viimeisimmän kahden viikon ajalta. Testeissä on käyty ahkerasti.

– Kaikista testeissä käyneistä porvoolaisista 2,27 prosenttia on ollut positiivisia, Ojanperä kertoo.

THL:n mukaan koko Suomen ilmaantuvuusluku sunnuntaina oli 120,2. HUS-alueen luku oli 199,6.

Kommentoi

Mainos: Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Kaikki joukolla vaurastumaan!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut