Pellingin kurssikeskuksen laiturilla linnun kakkaa ja vesiroskaa – Porvoon ympäristöterveydenhuollon uusimmat uimavesinäytteet sinilevättömiä

Porvoon ympäristöterveydenhuollon piiriin kuuluvilla rannoilla Itä-Uudellamaalla ei ole uusimmissa näytteissä havaittu sinilevää.

Pellingin kurssikeskuksessa 22.7. kirjatun havainnon mukaan laiturilla on paljon linnun kakkaa ja vedessä roskia.

19.7.-22.7. uimavesinäytteitä on otettu Askolan Takajärvellä, Loviisan Plagenilla, Koskenkylän joella, Valkossa ja Källanin leirikeskuksessa, Pornaisissa Hietasen rannalla, Porvoossa Hasselholmenissa, Kokonniemessä, Köttbodassa, Lindvikissä, Pellingin kurssikeskuksessa, Karijärven leirikeskuksessa, Sondby I:ssä ja II:ssa, Venjärvellä ja Virvikissä sekä Sipoossa Pilvijärvellä, Taasjärvellä, Joensuun Tilan uimarannalla ja Kaunissaaressa.

Lämpimimmät uimavedet olivat Venjärvellä (24,2 astetta), Kokonniemessä ja Karijärven leirikeskuksessa (23,9), Koskenkylän joella (23,8) ja Hasselholmenissa (23,5).

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut