Pellingin kurssikeskuksen laiturilla linnun kakkaa ja vesiroskaa – Porvoon ympäristöterveydenhuollon uusimmat uimavesinäytteet sinilevättömiä

Porvoon Kokonniemessä on voinut tänä kesänä pulikoida turvallisin mielin. Porvoon ympäristöterveydenhuollon uusimmat uimavesinäytteet ovat kaikki sinilevättömiä. Pellingin kurssikeskuksen laiturilla puolestaan havaittiin 22.7. paljon linnun kakkaa ja vedessä roskia. Laura Heino

Laura Heino

Porvoon ympäristöterveydenhuollon piiriin kuuluvilla rannoilla Itä-Uudellamaalla ei ole uusimmissa näytteissä havaittu sinilevää.

Pellingin kurssikeskuksessa 22.7. kirjatun havainnon mukaan laiturilla on paljon linnun kakkaa ja vedessä roskia.

19.7.-22.7. uimavesinäytteitä on otettu Askolan Takajärvellä, Loviisan Plagenilla, Koskenkylän joella, Valkossa ja Källanin leirikeskuksessa, Pornaisissa Hietasen rannalla, Porvoossa Hasselholmenissa, Kokonniemessä, Köttbodassa, Lindvikissä, Pellingin kurssikeskuksessa, Karijärven leirikeskuksessa, Sondby I:ssä ja II:ssa, Venjärvellä ja Virvikissä sekä Sipoossa Pilvijärvellä, Taasjärvellä, Joensuun Tilan uimarannalla ja Kaunissaaressa.

Lämpimimmät uimavedet olivat Venjärvellä (24,2 astetta), Kokonniemessä ja Karijärven leirikeskuksessa (23,9), Koskenkylän joella (23,8) ja Hasselholmenissa (23,5).

Kommentoi

Mainos: Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Kaikki joukolla vaurastumaan!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut