Lasten kerhot käynnistyvät taas Porvoossa – koronan vuoksi toiminnassa on erityisjärjestelyitä

Lasten kanssa ollaan noin kaksi tuntia ulkona ja yksi tunti sisällä. Kuvituskuva. Arkisto / Johanna Erjosalo

Porvoossa lasten avoin kerhotoiminta käynnistyy keskiviikkona 11. elokuuta alkaen. Toiminnassa huomioidaan vallitseva koronatilanne.

Perhepuistojen ulkotoimintaa järjestetään Perhetupa Ilonan piha-alueella Pappilanmäellä sekä Perhepaikka Familin piha-alueella Gammelbackassa, kummassakin kahtena aamupäivänä viikossa kolme tuntia kerrallaan.

Henkilömäärä on rajattu 50 henkilöön kerralla. Perhepuistojen aikana wc-tilat ovat käytössä.

Samat käytännöt pätevät alle 2-vuotiaiden vauvatreffiksiin. Huoltaja voi käydä sisätiloissa esimerkiksi syöttämässä lasta siihen osoitetussa erillisessä tilassa.

Huoltajia suositellaan vahvasti käyttämään kasvomaskia oleskellessaan perhepuistossa ja vauvatreffiksessä sekä huolehtimaan käsihygieniasta ja turvaväleistä.

Kerhoja järjestetään 2–5-vuotiaille lapsille kolmen päiväkodin tiloissa sekä Perhetupa Ilonassa ja Perhepaikka Familissa.

Kerhoon haetaan sähköisesti ja kerhoon voi osallistua kahtena päivänä viikossa. Kerhojen henkilökunta vastaanottaa lapset kerhon pihassa ja huoltajat hakevat lapset pihasta.

Jos huoltajan on tarvetta käydä kerhon sisätiloissa, suositellaan vahvasti maskin käyttöä sekä huolehtimaan käsihygieniasta ja turvaväleistä. Lasten kanssa toimitaan kolmen tunnin kerhoajasta noin kaksi tuntia ulkona ja tunti sisällä.

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut