Näköislehdessä tänään: Rakkaus on pieniä arjen tekoja

Uutiset: Se, seuraako yötyöstä vakavia haittoja, on yhteydessä paitsi altistumisajan pituuteen myös siihen, kuinka usein yötyötä tehdään ja miten työ on toteutettu.

Hyvinvointi: Pauliina ja Kai Flang ovat kokeneet yhdessä iloista ja vilkasta uusperhearkea mutta myös suuren menetyksen. Heille rakkaus on pieniä arjen tekoja. Pauliina Flang avaa parin suhdetta kirjassaan Rakkaus on tekoja arjessa – parisuhteen voimakirja.

Matka: Ranuan eläinpuisto hurmaa karhu- ja susifanit. Lähisoilla tapaa myös luonnonvaraisia poroja.

Kulttuuri: Musiikkinäytelmässä kuullaan Rauli Somerjoen tuttuja ja tuntemattomimpiakin kappaleita. Tähdet, tähdet -näytelmälle voi povata menestystä. Ohjaaja Kimmo Tähtivirta ei ole koskaan tehnyt esitystä näin kauan, kahta ja puolta vuotta.

Ajassa: Sade teki hyvää luonnolle – myös puutiaisille. Suomalaiset ovat tottuneet varomaan punkkeja luonnossa, mutta tuoreen tutkimustiedon valossa myöskään piknik kaupungin puistossa ei ole riskitön.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut