Vuorela lisää bussiliikennettä Haminan, Loviisan, Porvoon ja Helsingin välille

Liikenne Vuorela Oy lisää Haminan ja Helsingin välille aamuvuoron jonka uskotaan palvelevan niin työssäkäyviä kuin Itä-Uudenmaan opiskelijoita.

Yhteydet Haminasta Loviisan ja Porvoon kautta Helsinkiin ovat muutaman vuoden ajan olleet suurten muutosten alla ja tarjonta on vähentynyt merkittävästi.

Alkanut lukuvuosi toi esiin loviisalaisten opiskelijoiden tarpeen päästä kahdeksaksi Porvooseen. Liikenne Vuorela aloittaa maanantaina 23.8. liikennöinnin klo 6.15 Haminasta Loviisan ja Porvoon kautta Helsinkiin, jonne vuoro saapuu klo 9.05.

– Saimme kyselyjä aamuvuorosta Helsinkiin, varsinkin Loviisan alueen opiskelijat tuntuivat olevan kovin huolissaan, miten pääsevät oppilaitoksiinsa. Olen iloinen siitä miten nopeasti saimme keskusteluyhteyden Loviisan kaupungin kanssa ja saimme yhdessä kartoitettua tarpeen ja mikä on mahdollisimman laajasti palveleva aikataulu, Liikenne Vuorela Oy:n toimitusjohtaja Asta Vuorela kertoo.

– Aiemmin myös Haminan suunnalta on kuulunut toiveita päästä aamuksi Helsinkiin, joten mielenkiinnolla odotan, miten ihmiset löytävät tämän vuoron.

Tarjontaa tulee lisää myös toiseen suuntaan, kun auto palaa klo 10.30 Helsingistä Haminaan.

Loviisan kaupungin sivistys- ja hyvinvointikeskuksen johtaja Kirsi Kinnunen sanoo, että lisäliikenne on hartaasti odotettu mahdollisuus siihen kysyntään ja tarpeeseen, jota kaupungin tahot ovat saaneet myös Porvoossa sijaitsevien toisen asteen oppilaitoksista ja työnantajilta.

Mainos: Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut