Seela Sella tähdittää musiikin, runojen ja näyttämöteoksen tapahtumaa Askolassa

Seela Sella esiintyy seurueineen Askolassa. Mirja Hussain

Näyttelijä Seela Sella, sopraano Pia Freund ja pianisti Kristian Attila esiintyvät sunnuntaina 29. elokuuta kello 16.00 Askolan kirkossa alkavassa, Askolan seurakunnan ja kunnan järjestämässä konsertissa, johon on vapaa pääsy.

Kirkon ovilla voi tukea Yhteisvastuu –keräystä haluamallaan summalla. Keräyksen tuotoilla tuetaan vähävaraisia ikäihmisiä.

Runoilija Katri Valan Valvoja-runon säkeestä nimensä saanut esitys kertoo musiikin, runojen ja kirjeiden kautta taiteilijakohtaamisista, taiteilijapareista ja ihmiskohtaloista.

Esitys on yhdistelmä konserttia, näyttämöteosta ja runotapahtumaa, johon jokainen työryhmän jäsen on tuonut omia suosikkejaan. Työryhmään kuuluu Sella, Freund ja Attila. Työryhmään kuuluu Sella, Freund ja Attila.

Musiikkia kuullaan tunnetuilta suomalaisilta säveltäjiltäkuten Jean Sibeliukselta, Toivo Kuulalta ja Leevi Madetojalta. Runojen kautta äänen saavat runoilijat Katri Vala, L.Onerva ja Aino Kallas. Esityksessä kohtaavat myös taiteilijat ja heidän puolisonsa.

Seela Sellan lausumat Aino Sibeliuksen ja Alma Kuulan kirjeet peilaavat kirjoittajiensa tunteita samalla kun taustalla koetaan 1900 -luvun kuohuja.

Taiteilijaparien ja taiteilijakohtaamisten kautta käsitellään, mitä on tarkoittanut olla yksin ja yhdessä. Mitä on kukoistaa, kasvaa ja luopua, olla keskellä luomista ja hävitystä.

Tapahtuman järjestäjät muistuttavat, että kirkossa on tärkeää pitää kahden metrin turvaväli toiseen ihmiseen ja huolehtia käsi- sekä yskimishygieniasta. Käytössä on vahva maskisuositus.

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut