Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoon seurakunnan diakoniatyö käynnistää keräyksen tulipalossa Eestinmäessä kotinsa menettäneelle lapsiperheelle

Porvoon suomalaisen seurakunnan diakoniatyö on käynnistämässä lähipäivinä varojenkeräyksen porvoolaisen kahden pienen lapsen perheen hyväksi, joka sunnuntaina menetti omakotitalon tulipalossa Eestinmäessä kotinsa ja kaiken omaisuutensa.

Eestinmäen omakotitalo tuhoutui – "Ei siellä ole muuta kuin kaivinkoneelle töitä"

Diakoniajohtaja Pasi Niemisen mukaan keräys käynnistetään perheen antaman luvan myötä.

– Keräys käynnistään internetissä lahjoitaapua.fi-sivustolle, josta keräysvarat kohdentuvat suoraan perheelle diakoniatyön kautta. Kirkkopalveluilla on tällaisiin voimassa oleva keräyslupa. Keräyksen edistyminen on myös kaikkien nähtävissä sivustolla.

Lahjoittamaan pääset tästä.

Kirkon diakoniatyöllä on Niemisen mukaan pitkät perinteet tukea hätään joutuneita ihmisiä yllättävissä elämäntilanteissa. Viimeksi vastaava auttamisen paikka oli joulukuussa paritalon tulipalossa Porvoossa.

Myös järjestöpuolella on Niemisen mukaan suuri halu ja valmius auttaa, kuten lions clubeilla, joita Porvoossa on viisi.

SPR:n Porvoon osastolla on keräysjohtaja Veli-Matti Salon mukaan valmius toimia myös kansalaiskeräyksen koordinaattorina, kunhan sen aika on.

Lisätty 17.8. kello 21.30 lahjoitukseen liittyvä keräyslinkki.

Riihitien omakotitalon toinen kerros paloi lähes kokonaan Porvoon Eestinmäessä – sammutus ja jälkivartiointi jatkuvat pitkälle yöhön