Pornaisissa alkaa jalankulku- ja pyörätien rakentaminen tien 1494 välille

Pornaisissa alkaa kevyen liikenteen väylän rakentaminen 1494-tien varteen välille Porvoontie -Vähä-Laukkoskentie. Kuva Porvoontien varrelta. arkisto/Tanja Kuisma

Tanja Kuisma

Kunnanhallitus hyväksyi maanantaina Uudenmaan Ely-keskuksen kanssa tehtävän sopimuksen maantien 1494 varteen tulevan jalankulku- ja pyörätien rakentamisesta välille Vähä-Laukkoskentie–Porvoontie.

Kokonaisurakkaa, yhteistyötä ja rahoitusjärjestelyjä on valmisteltu siten, että urakointi päästäisiin aloittamaan jo syyskuun alkupuolella. Kohteen on suunniteltu valmistuvan ensi vuoden kesäkuun loppuun mennessä.

Urakka on jo kilpailutettu ja urakoitsijaksi valittu Marttilan Maanrakennus Oy lähes 1,4 miljoonalla eurolla. Urakkahinta ylittää arvion noin 200 000 eurolla. Pornaisten osuus on noin 730 000 euroa, joka on Pornaisten kunnan budjettiin varaaman summan suuntainen. Budjettiin investointeihin on väylälle varattu 750 000 euroa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut