Taidetehtaan vieressä liikennehaittaa – lähiviikkoina rakennetaan Aleksinpolkua ja uusi pysäkki

Läntisen Aleksanterinkadun Taidetehtaan puolella on jo pian kahden vuoden ajan ollut taidepysäkki. Nyt sellainen rakennetaan myös kadun pohjoispuolelle. arkisto/Outi Paappanen

Porvoon kaupunki aloittaa Aleksinpolun hulevesijärjestelyiden ja pintarakenteiden rakennustyöt Länsirannalla. Tiedotteen mukaan hulevesiviemärin rakennustyöt kestävät arviolta kahdeksan viikkoa, jonka jälkeen päällystetään katu, rakennetaan pintarakenteet ja tehdään istutukset.

Rakennustyöt vaikuttavat Aleksinpolun liikennejärjestelyihin työn edetessä. Pääsy Aleksinpolun kiinteistöille on koko ajan mahdollinen ja pelastustiet pidetään auki. Aleksinpolulla ei ole mahdollista pysäköidä töiden aikana.

Uuden taidepysäkin rakennustyöt vaikuttavat liikenteeseen Läntisen Aleksanterinkadun jalankulku- ja pyöräilytiellä sekä länteen suuntautuvalla ajokaistalla. Töiden aikana on käytössä poikkeavia liikennejärjestelyjä. Läntisellä Aleksanterinkadulla on käytössä liikenteelle vähintään yksi ajokaista molempiin suuntiin.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut