Porvooseen perusteilla palvelukeskus – VSP hakee kymmeniä työntekijöitä asiakaspalvelutehtäviin

Vakka-Suomen Puhelimen palvelukeskus Turussa. Yhtiö suunnittelee vastaavanlaisen perustamista Porvooseen. Hannu Aaltonen

Vakka-Suomen Puhelin (VSP) suunnittelee neljännen palvelukeskuksen avaamista Porvooseen.

Yhtiö tiedotti keskiviikkoaamuna olevansa valmis palkkaamaan jopa kymmeniä asiakasneuvojia vakinaiseen työhön lokakuun puolivälistä alkaen, mikäli soveltuvaa työvoimaa on alueella riittävästi saatavilla.

Porvoossa yhtiötä kiinnostaa erityisesti ruotsinkielinen työvoima.

VSP:llä on entuudestaan palvelukeskukset Salossa, Turussa sekä Uudessakaupungissa. Asiakasneuvojan työtä on palvelukeskuksessa tapahtuvan perehdytysjakson jälkeen mahdollista tehdä myös etätyönä.

Yhtiö on jo löytänyt toimintaan soveltuvat tilat Porvoon keskustasta ja mikäli työvoiman saatavuus osoittautuu riittäväksi, alkavat työt koulutusjaksolla Porvoossa jo lokakuun puolivälissä.

– Investointipäätöksemme edellyttää, että löydämme ensivaiheessa vähintään 25–30 henkilöä vakinaiseen työhön ja alueella on myös kasvupotentiaalia, liiketoimintajohtaja Jyri Pouttu toteaa tiedotteessa.

Pouttu muistuttaa, että asiakaspalvelun teknistyminen ja rutiiniasioiden automatisointi eivät ole vähentäneet henkilötyön tarvetta ja merkitystä. VSP:n asiakasneuvojat palvelevat yhteyttä ottavia asiakkaita eri kanavissa eli puhelimessa, chatissa ja sähköpostitse ja käyttävät erilaisia tietojärjestelmiä työn tukena.

– Emme vaadi tiettyä koulutustaustaa tai kokemustakaan, sillä tarjoamme työhön erittäin kattavan koulutuksen. Välttämättömiä taitoja ovat sujuva suullinen ja kirjallinen kommunikointitaito, vuorotyövalmius sekä perustason IT-taidot. Asenne on meille yksi tärkeimmistä asioista, Pouttu korostaa yhtiön tiedotteessa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut