Näköislehdessä tänään | Nyt on todellinen viherkasvibuumi – "Saan suurta iloa, kun löydän juuri sopivan kokoisen, värisen ja muotoisen yksilön"

Harrastus: Korona on vauhdittanut viherkasvibuumia. Harvinaiset yksilöt ovat hintavia, mutta myös kasvien tuoma kodikkuus on arvokasta. Annika Moision harrastus lähti nukkumatista. Nyt kasveja on jo sata.

Teija Horppu puolestaan saa iloa erilaisten kasvien rytmittämisestä vierekkäin.

– Saan suurta iloa, kun jokin paikka kotona on viherkasvia vailla, ja löydän siihen juuri sopivan kokoisen, värisen ja muotoisen yksilön, hän kertoo.

Henkilö: Timo Soinin mielestä Jussi Halla-aho jätti Perussuomalaisten johtamisen väärällä hetkellä. Lähdön takia eduskuntavaaleissa ”jopa mitalisijat ovat tiukassa” puolueelle.

Kansallispuistot: Tiilikkajärven kansallispuistossa maisema vaihtuu nopeasti hiekkarannoista aukeisiin soihin. Suomalaisten innostus kansallispuistoihin on ollut tänäkin kesänä suurta. Tiilikkajärvellä ei vieläkään tarvitse kulkea väkijoukossa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut