Porvoon pääkirjaston valikoima supistui hiukan remontin vuoksi – "Pyrimme saamaan 2020-luvulle päivitetyn kirjastorakennuksen"

Porvoon pääkirjaston tilamuutos ja meneillään oleva remontti supistavat kirjojen ja lehtien saatavuutta.

Kaupungin tiedotteen mukaan aikuistenosaston tietokirjoista osa on pakattu tilapäisesti laatikoihin remontin vuoksi. Tietokirjat ovat säilössä toistaiseksi ainakin syyskuun loppuun saakka.

– Verkkokirjaston kautta voi varata maksutta muiden Helle-kirjastojen aineistoa Porvooseen, tiedotteessa muistutetaan.

Myös pääkirjaston aikakauslehtien vanhempia numeroita on pakattu laatikoihin. Uusimmat numerot Annasta, Seurasta, Tekniikan maailmasta, Aku Ankasta ja muista aikakauslehdistä ovat kuitenkin edelleen luettavissa.

– Tilamuutoksen avulla pyrimme saamaan 2020-luvulle päivitetyn kirjastorakennuksen, jossa on enemmän tilaa tapahtumille ja kaupunkilaisten yhteiselle tekemiselle, kirjastopalveluiden päällikkö Malin Hollmén toteaa tiedotteessa.

Muutostyöt jatkuvat tällä hetkellä toiseen kerrokseen sijoittuvan uuden lastenosaston parissa. Lisäksi uusia kokous- ja ryhmätiloja rakennetaan parhaillaan.

Kirjasto palvelee remontista huolimatta normaalein aukioloajoin.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Etusivulla nyt

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut